Rasmus Svingel & Rumværk

På tegnestuen Rumværk opstår arkitektur og idéer med afsæt i en legesyg pragmatisme.

Med flid, fagligt knowhow og stor nysgerrighed bestræber vi os på at løfte gennemsnittet for vores fysiske rammer. Rumværk repræsenterer krydsfeltet mellem det tegnede og det udførte, og der sættes en ære i, at evner inden for tømrerfaget, håndskitsering og brug af skalamodeller inkorporeres med den digitale platform på tegnestuen.

Vi stræber efter at udfordre normerne med en jordbunden idealisme, hvor undersøgelser og koncepter sikrer en klar identitet og fortælling om projektets helhed samt den enkelte detalje. Tiøren falder oftest, når det tænkte tegnes.

Rumværk drives fra en lille og fleksibel base i en gammel chokoladefabrik midt i Århus, hvor fokus er rettet på en let, smidig og effektivt organisering. Vi har skåret det tunge maskineri fra og fokuserer i stedet på stærke tværfaglige samarbejder med relevante aktører i forhold til den enkelte opgave.

Vi tror på det intime samarbejde, hvor vi personligt følger projekterne fra start til slut ud fra en holistisk og funktionsorienteret tilgang og kan derfor varetage en bred vifte af opgaver i mindre og større skala.
 

What-I-do-crop-1440x960.jpg
 

nyt fra tråden