Rasmus Svingel & Rumværk

På min tegnestue Rumværk opstår arkitektur og idéer med afsæt i en legesyg pragmatisme.

Med flid, fagligt knowhow og stor nysgerrighed bestræber jeg mig på at løfte gennemsnittet for vores fysiske rammer. Rumværk repræsenterer krydsfeltet mellem det tegnede og det udførte, og jeg sætter en ære i, at mine evner inden for tømrerfaget, håndskitsering og brug af skalamodeller inkorporeres med den digitale platform på tegnestuen.

Jeg stræber efter at udfordre normerne med en jordbunden idealisme, hvor undersøgelser og koncepter sikrer en klar identitet og fortælling om projektets helhed samt den enkelte detalje. Tiøren falder oftest, når det tænkte tegnes.

Rumværk drives fra en lille og fleksibel base i en gammel chokoladefabrik midt i Århus, men indgår i et stort tværfagligt netværk, så opgaverne kan hverken blive for små eller store.

What-I-do-crop-1440x960.jpg
 

nyt fra tråden